Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Gister is officieel de eerste video gelanceerd met beelden van de nieuwe midsize SUV BMW. De X3 is helemaal nieuw, bestaande uit een compleet nieuw design. De auto heeft een nieuw interieur, onderstel, motoren en ook nieuwe technologieën.

Het design van de auto sluit aan bij het design van de huidige BMW modellen. Maar ondanks dit vernieuwde design is het alsnog duidelijk een X3. Aan de voorkant van de auto heeft BMW ervoor gekozen om de koplampen niet meer met de nieren te laten verbinden. De achterlichten zijn ook veranderd en hebben nu de meer prominente traditionele “L” vorm gekregen.

De nieuwe BMW is lichter dan ooit, mede door het lichtgewicht architectuur aan de binnenkant van de auto. Ook is er de nieuwste versie van BMW’s intelligent xDrive all wheel drive system beschikbaar. Volgens BMW is het systeem beter dan ooit en zal het zorgen voor veel plezier in de modder.

BMWX3 001

BMWX3 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte