Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Het nieuwste M4 model, de BMW M4 CS, maakte afgelopen maand zijn debuut op de 24 uur van Nurburgring. De rondetijd van deze BMW zat 7 seconden af van de M4 GTS en kwam dus neer op een tijd van 7 minuten en 35 seconden. De productie van de M4 GTS is vorig jaar in december gestopt.

De M4 CS met zijn 3.0-liter inline-six heeft 460PK onder de motorkap. Dit zorgt ervoor dat je binnen 3.9 seconden op een snelheid van 100 km/u rijdt. Bij de M4 CS zitten standaard de BMW’s adaptive M-vering en Style 763M wielen, die hun debuut maakten op de M2 en de M3 tijdens de 2017 NYIAS.

Voor de BMW M4 CS zijn er drie specifieke kleuren, namelijk Lime Rock Grey Metallic, San Marino Blue Metallic en een speciale Frozen Dark Blue ll. De laatste kleur is een matte kleur en zal alleen beschikbaar zijn op een beperkt aantal auto’s. Bekijk hieronder de kleuren, alleen bij de Frozen Dark Blue ll is het nog een mysterie hoe die eruit komt te zien. De kleur zal waarschijnlijk lijken op de kleur van de M3 (zie foto).

Ken jij deze bijzondere BMW kleuren al?

M4CS 002
D
e BMW M4 CS in de kleur: Lime Rock Grey Metallic.

M4CS 003
De BMW M4 CS in de kleur: San Marino Blue Metallic.

M4CS 004
De BMW M3 in de kleur: Frozen Dark Blue.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte