Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW heeft een speciaal model voor de BMW X5 M en de BMW X6 M bekend gemaakt. Het speciale model, de Black Fire Edition, heeft een Sapphire Metallic kleur. Het model komt met zwarte nieren en 21 inch zwarte wielen. Een andere eigenschap van de Black Fire Edition zijn de carbon spiegelkappen.

Aan de binnenkant van de Black Fire Edition van de BMW X4 M en de BMW X6 M is de auto bekleed met Merino leer, in de kleuren zwart en Mugello rood. Deze kleuren zorgen voor een mooi contrast aan de binnenkant van de auto. Aan de bijrijderskant is het logo van de X5 M of de X6 M Black Fire Edition te zien, dit geeft meteen aan dat er iets bijzonders is aan de auto. Wil je het BMW M Performance Alcantara stuur met een licht blauw accent in je auto? Dan is dat een kosteloze optie voor je Black Fire Edition.

Beide modellen hebben een 4.4-liter V8 motor onder de motorkap, waarmee ze binnen 4.2 seconden een snelheid van 100 km/u kunnen bereiken. Zowel de BMW X5 M Black Fire Edition als de BMW X6 M Black Fire Edition zijn verkrijgbaar vanaf Augustus 2017.

Black Fire Edition 002

Black Fire Edition 004

Black Fire Edition 005

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte