Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forumIs dit de nieuwe Z5 Roadster of juist de opvolger van de huidige BMW Z4 Roadster? Op de video zien we een goed gecamoufleerde BMW met een serieus gemeen klinkende uitlaat. Ook wordt er getest met canards (die opstaande vleugeltjes op de bumper) voor een maximale luchtstroom. Opvallend is, dat er wel gelijk met de Roadster versie wordt getest om de rijeigenschappen goed in beeld te krijgen. Persoonlijk denk ik dat dit model de vernieuwde Z4 Roadster zal zijn.

Het vernieuwde 2018 model van de BMW Z4 Roadster?

Naar alle waarschijnlijkheid is dit het platform waarmee BMW test, in samenwerking met Toyota, die op hun buurt ook druk aan het testen zijn voor de nieuwe Toyota Supra. Dit platform kan dan de basis zijn voor twee bijzondere wagens, welke dan ook worden getest op de ‘groene hel’, beter bekend als de Nürburgring.

Wat er onder de kap verscholen zit is tot nu toe alleen maar te gokken. Ik verwacht een 3-liter motor, die rond de 350 pk zal leveren. Deze snelste versie zal naar alle waarschijnlijkheid luisteren naar de type aanduiding Z4 M40i M Performance. We kijken uit naar de bevestiging van BMW over de vernieuwde Z4. Wanneer dit plaats zal vinden is nog niet duidelijk, maar de Frankfurt Motor Show zou nog wel het juiste moment kunnen zijn om de concept versie van de vernieuwde BMW Z4 te introduceren.

Wist je dat er in Nederland een Z4 met een V8 wordt omgebouwd speciaal voor het driften? Bekijk het artikel hier: BMW Z4 V8. Ook hebben wij in Las Vegas (tijdens de SEMA show) een zeer unieke en opvallende full Carbon versie van de Z4M gespot. De meest bijzondere Z4 die wij ooit zelf hebben gezien is de Bulletproof Automotive Z4 GT Continuum.

BMWZ4 002

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte