Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De BMW X1 is sinds zijn introductie in 2015 erg succesvol geweest over de gehele wereld. In Nederland is het de BMW X1 zelfs gelukt om in de top drie bestverkochte BMW modellen te komen. BMW zal, voor het eerst, een BMW model volledig in Nederland gaan produceren, namelijk de BMW X1. Om dit te vieren wordt er een speciale uitvoering van de BMW X1 uitgebracht, namelijk de BMW X1 Orange Edition.

Door het succes en de populariteit van de BMW X1, kon de BMW Group fabriek in Regensburg de vraag niet meer aan. Daarom is ervoor gekozen om bij VDL Nedcar in Limburg de BMW X1 te gaan produceren. VDL Nedcar produceert sinds 2014 drie MINI-modellen en hier zal binnenkort de X1 aan toegevoegd worden.

De BMW X1 Orange Edition is gebaseerd op de BMW X1 xDrive20i, die te herkennen is aan zijn 18-inch lichtmetalen wielen in Y-spaak styling 569, dorpellijsten met inleg in aluminium en BMW opschrift en de bodembescherming in Silber matt. Het interieur van de BMW bestaat onder meer uit een met leder bekleed sportstuur en interieurlijsten in Schwarz hoogglans.

Maar wat onderscheid de Orange Edition dan van de normale uitvoering? De BMW X1 Orange Edition voegt kosteloos nog enkele opties toe ter waarde van bijna € 6.000. Vanzelfsprekend wordt de auto gespoten in de kleur Sunset Orange. De BMW krijgt ook het High Executive pakket, dat bestaat uit LED-koplampen, navigatiesysteem plus, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, BMW Head-up Display en 2-zone automatische airconditioning. Ben je enthousiast geworden voor de BMW X1 Orange Edition? Deze kan vanaf dit moment worden aangeschaft voor € 51.300.

bmw x1 orange edition 001

bmw x1 orange edition 002

bmw x1 orange edition 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte