Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De derde generatie van de BMW X3 zal verkrijgbaar zijn met drie verschillende motoren, namelijk twee dieselmotoren en één benzinemotor. De auto staat vanaf 11 november in de showroom. In december zullen er twee benzine-uitvoeringen aan toegevoegd worden, één van deze uitvoeringen is de BMW X3 sDrive20i die de basis vormt voor het X3-gamma. Deze uitvoering heeft een voorlopige prijs van €58.495.

Sinds de BMW X3 in 2003 geïntroduceerd werd zijn er meer dan 1.5 miljoen exemplaren van deze auto geproduceerd. De BMW X3 zorgde er onder andere voor dat het mid-size Activity Vehicle-segment op de kaart werd gezet. Het topmodel, de BMW X3 M40i, dat tevens ook de eerste M Performance-uitvoering is heeft een consumentenadviesprijs van €96.895. De xDrive30d heeft een consumentenadviesprijs van €79.595 en de xDrive20d heeft een prijs van €68.395.

Kenmerken van de BMW X3

De BMW X3 wordt gekenmerkt door zijn opvallend design. De koplampen die niet langer doorlopen naar de nieren zorgen ervoor dat de derde generatie zich onderscheid van de overige X-modellen. De rijdynamiek wordt naar een hoger niveau gebracht door het gefinetuned onderstel. Dankzij een intelligente lichtgewicht constructie is het gewicht met maximaal 55 kilo afgenomen ten opzichte van het voorgaande model. Ook heeft de nieuwe BMW functies zoals de State-of-the-art bedieningssysteem en de BMW CoPilot. Functies zoals de optionele standverwarming zijn te bedienen met de optionele BMW Display Key. Het complete aanbod van de nieuwste BMW Connected functies zijn beschikbaar voor de X3, dit zorgt voor een perfecte connectiviteit tussen rijder, auto en de buitenwereld.

X3 prijs 002

X3 prijs 003

X3 prijs 004

X3 prijs 005

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte