Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dit jaar bij de Tokyo Auto Salon heeft een 3D Design tuner een uniek M2 project geïntroduceerd aan het publiek. Het project heeft een Pure Metal Silver kleur. Deze kleur is de duurste kleur die BMW aanbied en was voor het eerst te zien op de BMW M5 Facelift. Volgens Toru Endo van 3D Design was het verven van de M2 in Pure Metal Silver een lastige en tijdrovende taak. Toch is het bedrijf erg te spreken over het resultaat.

De M2 heeft een aero kit van 3D design, waarvan de onderdelen gemaakt zijn van carbon. Ook heeft de M2 de Type lll wielen. Onder de motorkap heeft de BMW M2 ook een verbetering gehad. De auto heeft nu maar liefst 444pk, dankzij bijvoorbeeld de 3D Design booster chip en de intercooler. De intercooler is nog steeds onder ontwikkeling. Kortom is deze BMW M2 prachtig om te zien en heeft de auto zeker een verbetering ondergaan.

BMWM2

BMWM2 002

BMWM2 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte