Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vanaf het begin is de BMW i8 een auto geweest om te bewonderen op het gebied van fabriceren en zijn technologie. De i8 komt nu eindelijk op de markt in een kleur waar de kopers al sinds 2014 om vragen, namelijk in Frozen Black Protonic.

Er wordt verwacht dat er minder dan 100 exemplaren van de Frozen Black Protonic Edition geproduceerd zullen worden, maar deze aantallen zijn nog niet officieel bekend gemaakt. Deze speciale editie bestaat uit bijvoorbeeld donkere NESO stoelen met geel stiksel wat zorgt voor een mooi contrast, grijze gordels en het i8 embleem op de hoofdsteunen. Met verder nog enkele aanpassingen ziet de i8 er geweldig uit. De BMW i8 heeft een gewicht van 1.539 kilogram en kan hij binnen 4.4 seconden 96 kilometer per uur rijden.

BMWi8 002

BMWi8 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte