Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Wanneer je tegenwoordig een BMW X5 aanschaft, weet je precies wat je krijgt. De SAV is een goede combinatie tussen dagelijks gebruik, indrukwekkend aanzicht en luxe. Voornamelijk is de X5 een familie auto, die degene in de auto de beste comfort en veiligheid geeft. Toch is de BMW X5 een slachtoffer van zijn eigen succes, door zijn populariteit zijn er veel exemplaren die vandaag de dag op de weg rijden. Dit zorgt ervoor dat sommige eigenaren ervoor kiezen om hun auto een make-over te geven.

De eigenaar van deze BMW X5 heeft ervoor gekozen om een set van HRE Performance wielen onder zijn auto te zetten. De eigenaar van dit Alpine witte exemplaar heeft ervoor gezorgd dat zijn X5 een perfectie combinatie heeft tussen kracht en uiterlijk. De wielen zijn met Brushed Titanium afgewerkt waardoor ze goed passen bij de kleur van de auto.

Ondanks dat er voor de rest geen uiterlijke aanpassingen aan deze BMW gedaan zijn, ziet de BMW er toch agressiever uit dan een normale X5. Deze BMW heeft een 4 cilinder turbo motor onder de motorkap die zorgt voor 313 pk.

BMWX5wit 002

BMWX5wit 003

BMWX5wit 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte