Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De nieuwe BMW G32 6 serie Gran Turismo komt in november 2017 op de markt. Een prototype van de 6 serie GT is op de wegen gespot en tevens is het diegene gelukt om enkele foto’s te schieten. Op de foto’s is onder andere te zien dat de Gran Turismo het M sport pakket draagt. Ook is er aan de achterzijde een uitgebreide spoiler te zien.

Het model van de 6 serie GT ziet er minder onhandig uit en lijkt aangenamer dan het model van de 5 serie Gran Turismo. Het model van de 6 serie Gran Turismo is negen centimeter langer en 2 centimeter lager dan zijn voorganger. Deze aanpassing heeft de designers meer ruimte gegeven om meer elegante vormen te creëren. De kofferbakruimte zal wel vergroot worden.

Dankzijn het nieuwe design van de BMW is het gewicht gemiddeld met 150 kilo afgenomen ten opzichte van de 5 serie GT. De lichtste variant, de 630i GT, komt met een viercilinder motor. De 630d GT krijgt een zescilinder B57, die zorgt voor 265 pk. Het verbruik van de auto valt tussen 4.9 en 5.9 liter per 100 km. Deze auto rijdt binnen 6.0 seconden een snelheid van 100km/u. De nieuwe BMW 6 serie Gran Turismo zal zijn debuut aan het publiek maken op Frankfurt’s International Motor Show.

6GT 002

6GT 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte