Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De BMW X5 xDrive40d is misschien wel de meest aantrekkelijke auto voor Europese auto eigenaren. Het is een auto met veel kracht en is tegelijkertijd ook nog eens zuinig. De auto verbruikt maar 6 liter per 100 kilometer. De 3 liter dieselmotor zorgt ervoor dat de auto beschikt over 381 pk. Hierdoor kan de auto binnen 6.3 seconden op een snelheid van 100 km/u zitten. 

Door deze cijfers is de auto erg populair, je zal ze dan ook vaak op de weg zien rijden. Voor sommige eigenaren reden genoeg om hun auto een persoonlijke uitstraling te geven. Deze Alpine witte BMW X5 is uitgerust met ADV6 M.V2 Competition Spec wielen. De eigenaar heeft ervoor gekozen om een matte zwarte afwerking te gebruiken voor zijn wielen. Met een verborgen hardware optie, heeft hij de looks van het monoblock gehouden maar heeft hij wel veelzijdigheid toegevoegd.

BMWX5ADV1 002

BMWX5ADV1 003

BMWX5ADV1 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte