Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Als je op zoek bent naar een BMW die het leukst is om in te rijden, kom je vaak uit op een 2 serie zoals de BMW M2. Zowel van gebruikers als van journalisten heeft de BMW M240i veel positieve reacties gekregen. Hopelijk zullen deze reacties aanhouden wanneer er een nieuw model gelanceerd wordt.

 Volgens het concept van de nieuwe BMW iM2 zal het een elektrische auto gaan worden. Deze BMW is ontworpen door David Olivares, een designer uit Mexico. Het concept combineert het M merk met het i sub-merk. Volgens de ontwikkelaar is de BMW iM2 een auto voor de toekomstige rijder. De auto verbindt de gebruiker met het voertuig door de bestuurder controle te geven over de auto. De auto moet zorgen voor een combinatie tussen luxe, snelheid, acceleratie, een goede prijs en balans. Maar er zal nog veel onderzoek gedaan moeten worden om het gewicht van de baterijen vast te stellen. En om te kijken of ze bruikbaar zijn voor een auto als dit, zonder dat er een enorm hoge prijs aan verbonden zit.

Vandaag de dag hebben we meerdere elektrische supercars, denk bijvoorbeeld aan de Rimac Concept One. De Rimac Concept One kan fantastische prestaties leveren, maar wanneer je naar zulke elektrische auto’s gaat kijken zie je meteen dat er hoge prijskaarten aan verbonden zijn. Het zal voor BMW dus een grote uitdaging worden om de auto te creëren die ze voor ogen hebben, tegen een schappelijke prijs.

BMWiM2 001

BMWiM2 002

BMWiM2 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte