Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Sinds 2013 is de BMW i3 een auto die veel weggebruikers hun eerste contact liet maken met elektrisch rijden. Mede hierdoor zijn er dan ook duizenden exemplaren van deze BMW verkocht. Een prototype van een i3 facelift is gespot op de Duitse wegen.

Afgelopen jaar onderging de BMW i3 al een technische update. Hiermee werd er een krachtigere batterij aangeboden. Het prototype die is gespot, is gelimiteerd tot enkele typische componenten. Bijvoorbeeld een nieuwe behuizing voor de koplampen en achterlichten. De vraag naar de grotere batterij is erg toegenomen sinds zijn introductie. De vraag blijft echter wel of de i3 nog steeds met de kleinere batterij aangeboden zal worden, of dat BMW ervoor kiest om de grotere batterij aan te bieden.

Er zal ook een sportiever model van de BMW i3 komen, namelijk de i3 S. Het S-model zal een iets bredere band hebben en is bedoeld om dynamiek aan te geven, wat de jongere kopers zo waarden. De BMW i3 S krijgt een prestatie verbetering, waardoor de auto 184 pk zal gaan bezitten. De BMW i3 is natuurlijk ook een kandidaat voor het BMW draadloos opladen, maar de kans is echter klein dat deze optie al op de facelift beschikbaar zal zijn.

i3facelift 002

i3facelift 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte