Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De 2018 BMW M5 zal binnen enkele weken zijn officiële debuut maken. Op dit moment worden er over de gehele wereld prototypes van dit model getest. Één van deze prototypes is gezien in San Francisco. Met het debuut van dit M model, wordt er gehoopt dat de manier waarmee we naar vierwielaandrijving kijken veranderd.

De nieuwe BMW F90 M5 zal een S64 4.4-liter V8 twin-turbo motor hebben. Hiermee zal de auto 600 pk onder de motorkap hebben. De F90 M5 zal de snelst optrekkende auto van BMW ooit worden. De auto rijdt 97 km/u binnen 3.5 seconden. Het xDrive systeem van de F90 M5 zal drie verschillende modes hebben, namelijk “4WD”, “4WD Sport” en “2WD”.

Afgelopen maand kwam de video genaamd Need For Speed Payback uit, in deze video was de voorkant van de auto te zien. Samen met een foto op de BMW M Facebookpagina bleven de details echter oppervlakkig. Maar nu dit prototype gespot is hebben we een beter idee gekregen hoe het design van de auto eruit gaat zien. Er wordt verwacht dat de F90 M5 deze zomer volledig onthuld zal worden.

F90M5 001

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte