Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ben je opzoek naar een vervoersmiddel zonder dat je je druk hoeft te maken om files of de tijdschema’s van het openbaar vervoer? Dan is de nieuwe BMW Motorrad X2City misschien iets voor jou. Deze elektrische step met een licht en compact ontwerp is ideaal voor het drukke stadsverkeer. De BMW Motorrad X2City heeft een snelheid van 25 km/u en is ook geclassificeerd als een “Pedelec25”. Dit betekent dat je geen helm of rijbewijs hoeft te hebben om deze step te besturen.

De prijs is nog niet officieel vastgesteld, maar er wordt verwacht dat de prijs niet hoger zal zijn dan €2500. De X2City is tot stand gekomen door een samenwerking tussen BMW Motorrad en ZEG en de merken Bulls, Pegasus, Kettler, Hercules en anderen. De distributie van deze step zal gaan via geselecteerde fietsenwinkels en via de webshop van Kettler Alu-Rad GmbH.

Door het lichte en compacte ontwerp van de X2City heeft hij maar een gewicht van 20 kg. Het stuur van de step is ook inklapbaar waardoor je hem gemakkelijk op kan bergen. Met de elektrische achterwielaandrijving is het comfortabel en leuk om op de step te rijden. Met de X2City heeft de gebruiker een rijbereik tussen de 25 en 35 km, wanneer de batterij leeg is duurt het ongeveer 2,5 uur om de batterij volledig op te laden. Een ander voordeel is dat je emissievrij op de step kan rijden. Al met zal de BMW Motorrad X2City comfortabel, plezierig en veelzijdig zijn om mee te rijden.

X2city 001

X2city 002

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte