Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

G-Power gebruikt de 750d om zijn laatste ontwikkelingen te laten zien. Met een 3.0 liter zes cilinder heeft deze BMW 400 pk onder de motorkap wanneer de auto uit de fabriek komt. Door het gebruik van en D-Tronic 5 performance module is het G-POWER gelukt om maar liefst 460 pk onder de motorkap te krijgen. Het lukt deze diesel om binnen 4.3 seconden een snelheid van 100 km/u te rijden.

Al de standaard functies voor de bescherming van de motor blijven intact. De D-Tronik 5 V1 module zal alleen gaan werken wanneer de motorolie de perfecte temperatuur bereikt heeft. Wanneer je met het standaard verkeer mee rijdt zal de auto gewoon gebruik maken van zijn ECU uit de fabriek. Maar wanneer maximale kracht vereist is zal de motor van G-POWER het volledige potentieel van een moderne turbodiesel laten zien.

Het uiterlijk van de G-POWER 750d wordt versterkt door 21-inch G-POWER Hurricane RR wielen. Dit zijn ultralichte maar zeer sterke wielen. Deze wielen zijn de lichtste in zijn klasse. Deze wielen zijn beschikbaar in de kleuren: Jet Black, Gun Metal Grey, Stardust Silver en Diamond-cut.

G POWER 750d 001

G POWER 750d 002

G POWER 750d 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte