Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Autovitel is een Bovag gecertificeerd autobedrijf dat zich in Nederland enkel bezig houdt met de verkoop van rijkelijk uitgeruste, dealeronderhouden BMW’s. Autovitel verkoopt graag BMW diesels vanwege de volgende eigenschappen: krachtige koppel, laag brandstofgebruik, lange levensduur, lage “running costs” en een goede handelswaarde bij inruil (ook bij hoge kilometerstanden, aangezien de BMW dieseluitvoeringen zeer geliefd zijn voor de export).

 

Wat heeft Autovitel, de BMW specialist in Waalwijk, te bieden?

Het garagebedrijf van Autovitel is een multimerken garagebedrijf, maar uiteraard ligt de focus op het repareren en onderhouden van BMW’s. De APK-keuring voor een BMW is bij Autovitel dan ook altijd gratis. Autovitel begint de tweede helft van 2017 met de jaarlease van BMW’s tegen een vast maandbedrag. Mensen kunnen hierbij een jaarcontract afsluiten op een voertuig uit de showroom, waarna zij twaalf maanden lang tegen een full operational maandprijs in de BMW van hun keuze kunnen rijden. De klant betaalt, naast het maandbedrag, enkel de brandstofkosten zelf. Alle overige kosten zitten in de maandprijs die wordt overeengekomen. Bekijk hier de BMW occasions van Autovitel.

Autovitel
Elzenweg 39
5144 MB WAALWIJK
Tel: +31 (0)416 348 258
www.autovitel.nl

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte