Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Een tijdje terug werd bekend dat er voor het eerst in Nederland een BMW geproduceerd zal gaan worden. Het artikel hierover kan je hier lezen. Om te vieren dat er voor het eerst een BMW geproduceerd wordt in Nederland, introduceerde BMW de BMW X1 Orange Edition. Deze BMW is nu officieel te bezichtigen in de showrooms en klaar voor een proefrit.

De Orange Edition komt voort uit de populaire BMW X1 xDrive20i Model xLine die kenmerken heeft als: bodembescherming in Silber Matt, 18” lichtmetalen velgen, dorpellijsten met aluminium inleg, lederen geperforeerde stoelen en interieurlijsten in Schwarz hoogglans. De Orange Edition voegt kosteloos extra opties aan dit pakket toe. Deze auto heeft: 2- zone automatische airconditioning, een elektrisch bedienbare achterklep, navigatiesysteem plus, LED-koplampen en een BMW Head-up Display.

De Orange Edition zou zomaar een collectors item kunnen worden. Voor een prijs van €51.300,- is de BMW te verkrijgen. Met de extra opties die de Orange Edition te bieden heeft kan je voordeel oplopen tot €6000,-. Zou jij de eerste in Nederland geproduceerde BMW willen rijden?

X1orangeedition 001

X1orangeedition 002

X1orangeedition 004

X1orangeedition 005

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte