Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BimmerPortal is de grootste Nederlandstalige community voor BMW liefhebbers. Het forum wordt dagelijks door duizenden bezoekers bezocht en bevat een zeer omvangrijke database met antwoorden op de meest uiteenlopende vragen. Voor het blog gedeelte van BimmerPortal zijn we op zoek naar versterking. We starten met twee posities voor het blog gedeelte, waarin je verantwoordelijk bent voor  het nieuws op de homepage. Dit gaat om minimaal één nieuwsitem per week. Is je enthousiasme niet te stoppen en heb jij voldoende tijd, dan is er uiteraard altijd ruimte voor je creativiteit!

BMW video/vloggen?

Is jouw passie video/editing en BMW? Dan ontvangen we graag een link van wat jij al hebt gemaakt, er zijn veel creatieve ideeën binnen het BimmerPortal Team. Ook beschikt de redactie over voldoende eigen apparatuur en kunnen we je een breed platform aanbieden om je content te promoten. Ben jij graag in beeld en heb jij al ervaring met vloggen, ook een vlogger/volgster is welkom bij het team.

Denk jij een aanvulling te zijn op ons huidige team, neem dan contact op met Brian Klifman of stuur ons een bericht via de Facebookpagina van BimmerPortal. Wij ontvangen graag je motivatie en vertellen jou wat de voordelen zijn, naast het delen van je mening en ervaringen op een schitterend BMW platform!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte