Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De Duitse tuner AC Schnitzer heeft de 5-serie sedan en Touring onder handen genomen met zijn tuningsprogramma. Voor de modellen 530d en 540i modules klaargemaakt. Op dit moment is hij nog hard aan het werk aan de krachtkuurtjes van de 520d en de 530i. Waar de 530d normaal over 265 pk beschikt, heeft AC Schnitzer een vermogen van 340 pk weten te krijgen. De 540i die normaal 340 pk sterk is heeft na zijn behandeling maar liefst 400 pk.

Ac Schnitzer heeft uitlaateindstukken ontwikkeld voor de 520d, 530d en de 540d. Ook komen de Duitsers met een geluidsmodule die ervoor zorgen dat de 5-serie een luidere grom gaan geven. Een nieuwe verlagingsset en nieuwe veren moeten nog komen. Ook wordt de 5-serie voorzien van sideskirts, achterspoilers en lichtmetalen wielen.

ac 001

ac 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte