Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Deze F10 heeft de kleur Jatoba Bruin, een kleur dat op het eerste gezicht erg lijkt op Black Sapphire Metallic. Toch zorgt deze bruine kleur voor een prachtige afwerking van de auto. Deze BMW heeft een set van ADV.1 wielen. Deze wielen geven de M5 een moderne maar ook een jonge uitstraling.

De M5 heeft een 4.4 Liter V8 turbomotor die ervoor zorgt dat deze BMW over 560 pk beschikt. De huidige generatie van de M5 rijdt binnen 4.2 seconden 100km/u. De topsnelheid met limiet is 250 km/u, zonder limiet kan een BMW F10 M5 een snelheid van maar liefst 300 km/u bereiken.

De eigenaar heeft er ook voor gekozen om meerdere aanpassingen aan de buitenkant van de auto te doen. Zo heeft de voorkant van de auto typische blacked out nieren en een add-on spoiler. Aan de achterzijde van de auto is er een carbon spoiler en een after-market uitlaat systeem te vinden. Ondanks de vele aanpassing, ziet de F10 M5 er gebalanceerd en geweldig uit.

De wielen van de auto zijn ADV15R Track Spec CS. Deze wielen zijn verkrijgbaar in de maten van 18.0 inch tot en met 22.0 inch. De wielen zien er erg bijzonder uit, maar ze brengen wel een prijskaartje met zich mee. Een prijsindicatie voor een set licht tussen de €2600,- en €2800,-. Wanneer je opzoek bent naar deze wielen of vergelijkbare modellen, kan je terecht bij bedrijven als, VelgenHuis – www.velgenhuis.nl, Bandenmax – www.bandenmax.com, Topic cardesign – www.topiccardesign.nl en Baan Velgen – www.baanvelgen.com.

f10m5 002

f10m5 001

f10m5 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte