Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Z4 01

Is het geen plaatje? Eindelijk is er voor de echte roadster-fans, waaronder ondergetekende, een nieuwe BMW beschikbaar. De E89 Z4 vond ik al een schitterende wagen die nog helemaal vers oogt, vooral als dikke 35is, maar helaas is deze in 2016 uit productie gegaan. Maar treur niet, de opvolger is hier!

Gisteren presenteerde de BMW groep op het Concours d'Elegance van Pebble Beach het nieuwe concept voor de opvolger van de E89 Z4. Vaak slaan concept cars niet echt aan op mij, maar na het zien van de foto's van de nieuwe Z4 moet ik zeggen dat ik spontaan verliefd ben. Waarschijnlijk herkennen jullie ook enige Lexus, Jaguar en Pontiac lijnen, maar ondanks dat vind ik het hele plaatje kloppen! Het betreft wel een preview van de productieversie die waarschijnlijk/hopelijk in de loop van 2018 gepresenteerd wordt. En dan die kleur.. Wauw, een roadster is altijd gaaf, maar nu valt ie al helemaal op. En wat komen de lijnen er mooi door uit!

Over motoren, uitrustingsniveaus en prijzen zijn uiteraard nog niets bekend, maar ik verwacht dat dit geheel in lijn gaat met de huidige generatie 4- en 6-cilinder turbo-blokken. Hopelijk komt er bij deze generatie weer een officiële Z4M? We gaan het zien...

Anyway, geniet van de foto's, uiteraard houdt BimmerPortal je volledig op de hoogte zoals altijd!

Z4 02

Z4 03

Z4 04

Z4 07

Z4 08

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte