Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Tijdens een bezoek aan Race Park Meppen kreeg ik de gelegenheid om een video te maken van het nieuwe circuit net over de grens in Duitsland. Het circuit is gebouwd en 2016 en alles ziet er schitterend uit, maar is het ook een uitdagend circuit? Bekijk de video en je zal zien dat over de layout goed is nagedacht. Het is een circuit dat je snel onder de duim hebt, maar daarna nog sneller rijden is de missie. Met een BMW 318D en een GoPro 5 op verschillende manieren geplakt (op en in de auto) zijn we tot deze beelden gekomen. De volgende keer proberen we het circuit uit met de BimmerFest E30 Turbo. Wie zou er ook wel op Race Park Meppen willen rijden? Op 24 september heb je de gelegenheid om zelf de baan om te gaan voor 20 minuten, voor maar € 20,- per sessie. Dat is een leuke ervaring om eens kennis te maken met het circuit! Meer info: BMW circuit rijden

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte