Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De eerste exemplaren van de BMW M5 zullen naar verwachting in de lente van 2018 geleverd worden. Maar kan je echt niet zolang wachten om in de nieuwe M5 te rijden? Dan heb ik goed nieuws voor je, deze BMW zal onderdeel zijn van het spel Need for Speed Payback. Wanneer het spel op 10 november uit komt zullen spelers dus in staat zijn om alvast met de nieuwe M5 te rijden. Dit is door middel van een trailer bekend gemaakt op GamesCom in Keulen.

Deze BMW is een sportieve sedan, die onder alle omstandigheden dynamiek en gebruiksgemak behoud. De M5 heeft voor het eerst een M xDrive vierwielaandrijving. Dit systeem heeft een lamellenkoppeling en verdeelt de aandrijfkrachten variabel over de vóór- en achteras. De M5 heeft een 4,4-liter v8 bi turbomotor met M TwinPower Turbo-techniek, deze motor zorgt voor 600 pk onder de motorkap. Binnen 3,4 seconden rijd je 100 km/u en na 11,1 seconden zit je al op een snelheid van 200 km/u.

Buiten de normale uitvoering van de BMW M5 is er ook een BMW M5 First Edition te bestellen, van beide edities zijn er nog geen prijzen bekend. Van deze speciale editie zullen er slechts 400 exemplaren wereldwijd beschikbaar zijn, ook zal deze editie de kleur BMW Individual Frozen Dark Red Metallic hebben. De auto zal voorzien zijn van een erg bijzonder en exclusief interieur.

M5 001

M5 002

M5 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte