Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vandaag is de eerste in Nederland geproduceerde BMW van de band gerold. De BMW werd geproduceerd in Born bij de fabriek van VDL Nedcar. Willem van der Leegte, president-directeur van VDL Groep, is blij om te kunnen vertellen dat ze naast MINI-modellen nu ook een BMW model produceren. Hij geeft aan dat de uitbreiding goed is voor de werkgelegenheid en dat het symbool staat voor het vertrouwen dat BMW in hun heeft.

Zoals eerder aangegeven wordt de productie gevierd met de BMW X1 Orange Edition. Deze editie is gebaseerd op de BMW X1 xDrive20i Model xLine. De Orange Edition komt met meerdere kosteloze extra’s zoals de 2-zone automatische airconditioning en de BMW Head-up Display. Met deze extra’s kom je op een voordeel van € 6.000,-. De totaalprijs van de Orange Edition is € 51.300,-.

De vraag naar X-modellen is in Nederland erg groot, vooral de vraag naar de BMW X1. Volgens Peter Haug, marketingdirecteur BMW Group Nederland, werden er vorig jaar 1946 X-modellen in Nederland geregistreerd. 62,2% hiervan zouden om X1’s gaan, wat betekend dat één op de zes nieuw verkochte BMW’s een X1 is.

VDL Nedcar 002

VDL Nedcar 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte