Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dit weekend zal alweer de 11e editie van de E30 Summer Meet plaatsvinden in Gemert. In 2007 werd de eerste E30 Summer Meet georganiseerd, dit evenement kreeg maar liefst 170 E30’s op bezoek. Dit jaar zal het evenement een weekend duren, met op zaterdag 26 augustus een camping dag en op zondag 27 augustus een showdag met verschillende onderdelen en vertier voor de kinderen.

Op de showdag worden er meer dan 200 E30’s verwacht uit verschillende landen, zoals Nederland, Polen, Frankrijk en zelfs Malta. Tijdens de Show & Shine wedstrijd kan je de mooiste E30’s bewonderen, of meedoen met je eigen BMW E30. Wie weet win jij dan wel één van de bokalen. Na het grote succes van de limbo competitie, zal ook deze opnieuw aanwezig zijn op de Summer Meet. De competitie bestaat uit 2 categorieën, namelijk origineel en custom. Ook zullen er meerdere stands aanwezig zijn waar je onderdelen en merchandise kan halen.

summermeet 003

summermeet 002

summermeet 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte