Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Het is ondertussen wel bekend dat de BMW i3 een ontzettend succesvolle elektrische auto is binnen het premium compacte segment. Dit komt mede doordat de BMW i3 een van de snelst ladende elektrische auto’s is. De i3 wordt nu nog verder verbeterd met onder andere frisse stylingaccenten, nieuwe digitale diensten, een hoogstaande uitrusting en een nieuwe variant, genaamd BMW i3s.

De BMW i3 met range extender heeft een nominaal vermogen van 102 pk. Dit zorgt ervoor dat je van 0 tot 100 km/u gaat binnen 7,3 seconden. De topsnelheid van de auto is 150 km/u. Het elektrische actieradius ligt volgens het WLTP tussen de 235 en 255 km. De laadtijd (tot 80% capaciteit) aan een huishoudelijk spotcontact bedraagt 11 uur. Wanneer je gebruik maakt van de BMW i Wallbox duurt dit maar 2:45 uur.

De nieuwe variant, BMW i3s met range extender, heeft een hogere topsnelheid, namelijk 160 km/u. Ook zit je 0,4 seconden sneller op de 100 km/u. De i3s heeft enkele designkenmerken bijvoorbeeld de zwarte dakrand of de krachtig gevormde achterbumper. Ook heeft de i3s een sportief onderstel, wat ervoor zorgt dat de auto 10 mm lager is. De laadtijd van de auto blijft echter wel hetzelfde als bij de BMW i3.

BMWi3s 002

BMWi3s 003

BMWi3s 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte