Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW heeft veel nieuwe premières gepland voor de IAA 2017 in Frankfurt. Op de BMW-stand zal het vooral gaan draaien om de uitbreiding van de luxe-modellen. Ook zullen er voor het eerst op een openbare beurs boeiende studies en productiemodellen worden getoond.

Op de IAA zullen er twee concepten van BMW in première gaan, namelijk het concept van de nieuwe BMW 8 Serie en het concept van de nieuwe BMW Z4. Vloeiend en sensueel lijnenspel zal het high-performance karakter van de 8 Serie benadrukken. Het interieur zal gekenmerkt worden door een combinatie tussen luxe en sportiviteit. De Z4 is een moderne interpretatie van een tijdloos concept met een overduidelijke BMW stijl.

Ook zullen de wereldpremières plaatsvinden van de BMW M8 GTE, BMW 6 Serie Gran Turismo, BMW X3, BMW M5, de nieuwe i3 en de BMW i3S. Al deze modellen bevestigen de uitbreiding van de luxe-modellen die BMW voor ogen heeft. Ook gaat de BMW 7 Serie Edition 40 Jahre in première. Dit is een luxueuze toplimousine die een goede mix bevat tussen innovatie en exclusiviteit.

De BMW Motorrad Concept Link biedt verschillende technische innovaties die invloed zullen gaan hebben voor stedelijke mobiliteit in de toekomst. Door het elektrische aandrijfsysteem is een unieke voertuigarchitectuur mogelijk op dit voertuig. Ook zal de BMW HP4 Race in première gaan. Dit is een superbike met pure racetechnologie en exclusiviteit op twee wielen. Alle exemplaren van deze superbike zullen met de hand worden gebouwd, de productie zal echter wel gelimiteerd zijn tot 750 stuks.

IAA2017 001

IAA2017 003

IAA2017 004

IAA2017 005

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte