Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ben jij een liefhebber van bijzondere M-modellen? Ken jij dan de BMW M2 CSR en de BMW E46 M3 CSL al? Allebei de auto’s zullen aanwezig zijn op BimmerFest Trackday in Meppen. Dat is dan ook jouw kans om beide modellen te komen bewonderen bij de Bilstein stand. Het is zelfs mogelijk om met de E46 M3 CSL mee te rijden op het circuit!


600pk sterke BMW LW M2 CSR op BimmerFest

De BMW M2 CSR is lichter dan normaal, het is namelijk gelukt om het gewicht van de auto onder de 1.400 kg te krijgen. Dit was mogelijk door middel van de vele lichtgewicht componenten van de auto. De auto heeft een carbon dak, dat we kennen van de BMW M4 GTS. Ook vind ik dat de kleuren combinatie de auto een erg mooi effect geeft.


Meerijden met de BMW E46 M3 CSL op BimmerFest

De E46 M3 werd in het jaar 2000 in productie genomen in Europa. De auto had een 6-in-lijn motor met een vermogen van 343 pk. Later werd deze auto ook in Noord-Amerika geïntroduceerd, maar kreeg wel een verlaagd vermogen. Het vermogen lag in Noord-Amerika namelijk op 333 pk. De E46 M3 CSL die Bilstein meeneemt zal een erg bijzondere uitvoering zijn. Dat maakt het feit dat je met de auto mee kan rijden op BimmerFest Trackday natuurlijk extra tof! Wil je kans maken op het meerijden? Volg dan de Facebookpagina van BimmerFest.

M modellen 002

M modellen 003

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte