Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW heeft een teaser geplaatst van een concept-car. Deze concept-car blikt vooruit op de nieuwe BMW X7. Nu het studiemodel op internet is beland, kunnen we de X7 vanuit alle hoeken bekijken. Ook kan je het concept bekijken op de IAA van Frankfurt.

Met de BMW X7 is er op een hogere klasse ingezet dan bij de BMW X5. De auto is bedoeld om te concurreren met auto’s als de Range Rover van het merk Land Rover. De techniek zal waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de techniek uit de 7-serie. Dit houdt in dat de auto een modulaire CLAR-platform zal hebben, ook zal er een breed selectie aan motoren beschikbaar zijn. Waarschijnlijk zal er zelfs een twaalfcilinder beschikbaar zijn. Binnenkort zal BMW meer details over de X7 vrijgeven.

X7 002

X7 003 2

X7 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte