Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ekris heeft een complete remake gemaakt van de BMW M4 GT4 en van een BMW 2 Serie. Deze unieke Ekris BMW’s zijn sinds kort te vinden op de openbare weg. Beide auto’s begonnen natuurlijk als ‘normale auto’s’, maar met vele aanpassingen hebben ze nu een unieke uitstraling.

De BMW M4 GT4 Replica, die begon als een 420i Coupé met een High Executive pakket, onderging diverse aanpassingen om de auto zijn race-look te geven. Er zijn meerdere M Performance onderdelen aan de auto toegevoegd. Zo is er een M Performance schakelpook toegevoegd en M Performance aluminium pedalen. Natuurlijk heeft de auto ook een volledig M Performance bodykit gekregen en heeft de auto vinyl Ekris bestickering gekregen.

Van de BMW 2 Serie is er eerst een ontwerp compleet uitgetekend, voordat de onderdelen voor de auto werden besteld. Op de auto werd er bijvoorbeeld een M240i achterbumper en uitlaat einddemper gemonteerd. Ook de Safety Car heeft een volledige M Performance bodykit gekregen. Uiteraard moet een Safety Car een zwaailicht hebben, daarom is er een R65 LED flitsbalk op het dak gemonteerd. Beide Promo auto’s zullen de komende tijd aanwezig zijn op diverse evenementen.

Ekris promo autos 002

Ekris promo autos 003

Ekris promo autos 006

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte