Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vanaf 20 september is de nieuwe BMW M5 te bestellen en vanaf maart 2018 is de auto leverbaar bij de Nederlandse BMW dealers. De M5 is nog krachtiger en stuurt nog scherper dan eerst, tevens heeft de auto voor het eerst M xDrive vierwielaandrijving. Dit zorgt voor ongekend dynamiek en gebruiksgemak.

Het motorvermogen van de nieuwe BMW M5 is gestegen naar maar liefst 600 pk en is daarmee in staat om binnen 3,4 seconden 100 km/u te rijden. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u, maar met het optionele M Driver’s Package kan je een topsnelheid van 305 km/u halen. Dit is onder andere mogelijk door het toepassen van nieuw ontwikkelde turbo’s, verhoogde druk van de brandstofinspuiting en ultra-efficiënte indirecte koeling van de aanzuiglucht.

De standaarduitrusting van de M5 heeft vele opties zoals: navigatiesysteem Professional, alarmsysteem klasse 3, Dynamic Damper Control en adaptieve LED-koplampen met grootlichtassistent. Aan dit alles hangt echter wel een behoorlijk prijskaartje, namelijk een vanaf prijs van € 161.500.

M5 001

M5 002

M5 004

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte