Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW iTronic

Mosselman Turbo Systems werkt hard aan de promotie voor de door hen ontwikkelde BMW iTronic. Zoals eerder al op onze blogpagina te lezen was, hebben zij zelfs al een nieuwe BMW M550i van deze iTronic voorzien en het resultaat liegt er niet om! Ook op alle andere F en G-series behaalt de iTronic hoge vermogenswinsten. Nog niet overtuigd?

Mosselman bewijst graag wat zij beloven en vandaar dat iedere klant die een BMW iTronic systeem aanschaft, een gratis dyno run krijgt, zodat het verschil duidelijk zichtbaar is. Deze actie loopt tot 31 januari. Bang dat je garantie bij de BMW dealer niet meer van toepassing is? Door de eenvoudige plug & play module, kan de iTronic vrij gemakkelijk verwijderd worden, voor je bezoek aan de dealer. Voor meer informatie bezoek je de website van Mosselman Turbo Systems, of klik je op de BMW iTronic aanbieding, om direct op de juiste pagina uit te komen.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte