Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Menig BMW liefhebber kan een unieke of speciale uitvoering van een model wel waarderen. Vandaar dat BMW Ekris Veenendaal zeer trots is op hun nieuwe aanwinst: de unieke BMW X5 M “Black Fire Edition”. Wereldwijd zijn er van deze BMW X5 M slechts 500 geproduceerd, waarvan er maar 12 naar Nederland zijn gekomen. Hiervan staat er sinds gisteren dus één te schitteren in de showroom bij BMW Ekris in Veenendaal.


Specificaties BMW X5 M

Vanzelfsprekend is de specificatielijst van ieder BMW M model al indrukwekkend te noemen, maar deze willen wij jullie zeker niet onthouden. Zo is de auto volledig Saphirschwarz metallic en uitgerust met BMW Individual ‘Merino’ lederen bekleding. En als dat nog niet voldoende is, zit je door de 575 pk met 750 Nm koppel, ook nog eens in 4,2 seconden op de 100 km/h.

Bewonder deze BMW X5 M nu in de showroom bij BMW Ekris Veenendaal! Bekijk de website van Ekris voor openingstijden en overige informatie.

BMW X5 02

BMW X5 03

BMW X5 03

BMW X5

BMW X5 04

BMW X5

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte