Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Als snelheid je een kick geeft en BMW een passie van je is, dan kom je al snel uit bij: driften. Op 26 november organiseerde Driftsport.nl een drift evenement voor gevorderden, op het RDW testcircuit in Lelystad. Op een enkele Porsche en Alfa na, waren het voornamelijk de BMW’s die opvielen. Lang leve achterwielaandrijving! Het constante geluid van piepende banden en ronkende motoren liet menig hart sneller kloppen. Moeder natuur hielp mee door de baan nat te houden en vaardige instructeurs stonden klaar om het driftende volk in goede banen (letterlijk) te leiden.


BMW drift auto beschikbaar gesteld door Driftsport

Ben je zelf niet in het bezit van een driftauto, maar zou je graag eens ervaring op willen doen? Geen probleem. Driftsport stelt BMW’s beschikbaar. En mocht je het toch niet helemaal aandurven, ook als bezoeker hoef je je niet te vervelen bij een evenement als dit. De sfeer is gemoedelijk en er is, door het driften, voldoende te beleven.

Ik zelf had het genoegen bij verschillende drifters in de auto te mogen kruipen, om het parcours een aantal keer glijdend te ervaren. En dat was natuurlijk genieten! Want zeg nou eerlijk: in dwarse stand zijn de BMW’s nog een beetje meer ‘lovable’ dan ze al zijn, toch?!

BMW driften

BMW driften

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte