Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

VMR 6

Nou, met een setje wielen! Zeg nou eerlijk, een paar mooie velgen onder een al sportief ogende BMW maakt het plaatje toch helemaal af?

Zeker indien we zojuist een 335i hebben bemachtigd. Ondanks dat dit nog steeds een vierdeurs-gezinsauto is, doet deze qua prestaties niet onder voor een volbloed sportwagen. Met een vermogen van meer dan 300pk kom je niets tekort en zul je vele supercars van de jaren '90 het schaamrood op de kaken zetten. Daar zit echter één voorwaarde aan, je moet wel goed voor de dag komen! En dat doe je over het algemeen niet met een stalen set met wieldoppen... 

VMR besloot daarom om deze inspiratie-plaatjes te schieten, met een 335i als onderwerp op hun V801 set. Gebaseerd op het design van de M3/M4 Competition en GTS wielen, maar dan specifiek ontworpen voor de F30 en F31. En zeg nou zelf, dit oogt aardig goed! Zeker op de donkere buitenkant van de F30 staat het zwarte en glimmende accenten van de wielen fantastisch. Ik zou zeggen, zet maar voor de deur, deze wagen op deze wielen! Het is vast nog niet te laat om de kerstman nogmaals even lief aan te kijken...

Geniet van de shots!
VMR 1

VMR 2

VMR 3

VMR 4

VMR 5

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte