Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dankzij de BMW configurator heb je de mogelijkheid online je BMW pakket samen te stellen, met als nieuwste release de nieuwe BMW M5. BMW start in 2018 met het presenteren van de nieuwste M5 serie in de configurator. De fans met een extra zakcentje, kunnen zich volledig uitleven op de website, welke verschillende opties aanbiedt.

Onder andere uitgerust met vierwielaandrijving en 600 pk, is de BMW F90 M5 een high performance sportsedan, welke de bestuurders een zelfbewuste piloot maakt. Dit model is vanaf nu online samen te stellen met de configurator!

De configurator werkt stapsgewijs, waarin je begint met de juiste motor. Daar is uiteraard maar één keuze in: de bijbehorende BMW M motor. Bij de tweede fase van de configurator, kies je het exterieur, waar je de eerste stap van de look en uitstraling van jouw BMW bepaald. Wordt het de Donington Grau, Snapper Rocks Blue, Marina Bay of de Alpine Weiss. De combinatie van exterieur en interieur bepaald vervolgens de volledige uitstraling en ook hier is er keuze uit een breed assortiment. Selecteer de bijpassende leren bekleding, waar je keuze hebt uit een breed assortiment, van donker tot licht en van felle tot zachte kleuren. Daarbij kun je ook nog eens je interieurlijsten aanpassen aan jouw wensen. Voor de liefhebbers is er voldoende extra uitrusting waarin de allernieuwste gadgets te vinden zijn. 

M5 2

m5 3

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte