Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vorige week schreef ik nog over een F30 335i op zéér dikke VMR wielen. Echter, is haar grote zus jaloers geworden en heeft ook nieuw schoeisel gekocht....

Nu is een BMW 335i al niets om te schamen, maar zoals altijd in het autowereldje kan het altijd extremer - ook vanaf fabriek. De BMW F80 lijkt op papier erg op de 335i, ook een geblazen 3 liter motor. Veel puristen vinden dit maar niets, niets gaat boven een atmosferische zes-cilinder van de oudere BMW's (persoonlijk deel ik die mening...), maar qua rijervaring is dit toch echt een product van BMW M-GmbH. Hoogtoerig, geen tot weinig turbo-lag en een vermogen van over de 430pk. Hierdoor zul je, met 4 man in de auto, alsnog in alle snelheid over de Autobahn kunnen rammen. 

Deze M3 neemt het sportieve uiterlijk echter nog een paar stapjes verder. Deze is namelijk voorzien van een set Vossen CVT velgen, in de forse maat 20x8,5 voor en 20x,10,5 achter. Verder, om het plaatje af te maken, is de wagen ook nog een stuk verlaagd. Waar de 335i een behoorlijk goede indruk op mij achter liet vorige week, moet ik wel toegeven dat dit zeker een gevalletje baas-boven-baas is. De donkerblauwe "Monte Carlo Blue" kleur smoelt erg lekker met de zilveren wielen.

Genoeg tekst, kijk en geniet!

M3Vossen1

M3Vossen3

M3Vossen4

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte