Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

We draaien er niet omheen. De oprichter van BimmerParts, een webshop in BMW onderdelen, heeft na jaren goed zaken te hebben gedaan, de laatste maanden geen vrienden gemaakt. Op ons forum, maar ook op Facebook, kwamen de klachten over niet geleverde producten en slechte bereikbaarheid steeds vaker voorbij.

Ieder bedrijf dat gelinkt kon worden aan de veel gebruikte term Bimmer(parts), had veel last van klachten die niet aan het juiste adres werden bezorgd. Maar die tijd is voorbij en er is inmiddels is groot nieuws! De BMW webshop BimmerParts is veranderd van eigenaar. We spraken Celina Olsson van Bimmerstore, die zich de afgelopen tijd hard heeft gemaakt om BimmerParts over te nemen en de daarbij behorende klachten op te lossen. Wij stelden haar een aantal vragen.

Voor de nieuwe BMW rijders onder ons, wie zijn jullie precies?
“BimmerParts is overgenomen door Botrade B.V., een organisatie die al meedere BMW gerelateerde webshops in beheer heeft. Dit jaar hebben wij BimmerParts (www.bimmerparts.nl) daaraan toegevoegd.

Vanwaar de keuze om BimmerParts over te nemen?
“Wij vinden dat een webwinkel zoals BimmerParts een tweede kans verdient. Wij zagen veel potentie, mede door het grote klantennetwerk en het ruime assortiment. Daarnaast is BimmerParts een mooie aanvulling op onze bestaande activiteiten en streven wij ernaar deze webshop in de toekomst nog verder uit te breiden. Wij staan klaar om onze BMW passie met jullie te delen!”

Is de BimmerParts webwinkel ook weer online?
“Ja zeker. Het is dus mogelijk om weer bestellingen te plaatsen. Daarnaast komen wij graag in contact met de klanten die voor de overname een bestelling hebben geplaatst, om ervaringen uit te wisselen en te bekijken hoe wij hen van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie over de afhandeling van een oude bestelling, vragen wij hen dan ook een e-mail te sturen naar info@bimmerparts.nl. BimmerParts heeft ook een adres, welke op afspraak te bezoeken is.”

Hebben jullie al toekomst plannen?
“Uiteraard. We zijn al druk bezig de webshop te optimaliseren en het bestaande assortiment flink uit te breiden. Met ons team zullen wij BMW rijders van dienst zijn met de service die zij vanuit onze andere shops ook van ons gewend zijn. Wij kijken ernaar uit om de BMW rijder in 2018 van dienst te mogen zijn en wij bedanken jullie alvast voor het vertrouwen!”

Contactgegevens BimmerParts
Op de hoogte blijven van de laatste vorderingen en het laatste nieuws, kan via social media en de website. BimmerParts is terug te vinden op de onderstaande Facebook en Instagram account.

Contactpersoon: Celina Olsson
E-mail: info@bimmerparts.nl

Facebook BimmerPartsnl

Instagram bimmerpartsnl

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte