Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

2

BMW introduceert nieuwe BMW X2 met voorwielaandrijving. Dit nieuwe model maakt zijn debuut tijdens de Detroit Auto Show in 2018. Dit kan problemen veroorzaken, Omdat de BMW X2 zich segmenteer in een categorie dat behoorlijk populair wordt. De markt voor kleine, Sportieve en aantrekkelijke crossovers wordt vooral vrij groot in Amerika, daarom ontwikkeld BMW een auto (X2) om te concurreren in deze groeiende markt.


Specificaties BMW X2

In Amerika zal het echter alleen aangeboden worden als een BMW X2 Xdrive28i, wat inhoudt dat de X2 alleen met vierwielaandrijving wordt uitgebracht en het een B48 2.0 Liter motor heeft met turbocharger. De 228 pk-motor zal worden gekoppeld aan het acht trapsautomaat en zal zijn voortgedreven door vierwielaandrijving.Volgens BMW kan de BMW X2 in ongeveer 6 seconden een snelheid halen van 0 tot 60 km/h.

90

De BMW X2 is veel stijlvoller dan de X1, waarmee het zijn platform deelt. De BMW X2 is lager, scherper en veel dynamischer dan de X1. Sterker nog, de X2 zorgt ervoor dat de X1 er enorm groot uitziet. Ook heeft de BMW X2 een aantal interessante ontwerp eigenaardigheden, zoals de schijnbaar omgekeerde nieren en het BMW logo op de C-stijl. Dat laatste geeft een terugblik op de auto’s zoals de BMW 3.0 CS.

5

Waar de X1 nog begon met een prijs van €33.900 betaal je voor het gehele plaatje van de X2 die bijna mechanisch identiek en kleiner is €38.400. Wil je dat je BMW X2 er echt goed uitziet? De BMW X2 met opties is ook verkrijgbaar voor een bedrag van €40.000. Dat ziet er pas echt goed uit!

3

Tijdens de Detroit Auto Show 2018 trok de BMW X2 met zijn M Sport X Line bekleding en Galvanic Gold Metallic- Lak een behoorlijke publiek. Lees meer over de nieuwe BMW X2 kleuren in het nieuwste artikel van Jeremy.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte