Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW M4 en M6 in matte paars

Matte Paarse Bolides, het schopt wellicht een beetje tegen het been van de puristen, maar opvallen doen ze zeker! Tenminste zo denken wij erover als we dit duo zien staan op deze prachtige beelden.

Als je een beetje into de aftermarket BMW styling bent ga je deze BMW’s echt zeker geweldig vinden, want in deze kleurencombinatie spelen ze zeker met je emoties, of dit nu positief of negatief is dat laten we aan jullie. De grootste van het setje betreft een BMW M6, aangedreven door een 4.4 liter BMW TwinPower Turbo V8 motor, levert een pittige 560pk. Combineer dat met de fijne Launch Control optie, en als resultaat dendert deze 6 met vol vermogen naar de 100 in maar 4.3 seconde.Ondanks het geweld van de grote 6, houdt de M4 zich toch echt wel stand met zijn 3.0 liter BMW TwinPower Turbo motor met 425 pk, maar natuurlijk een stuk minder massa. Wat resulteert in een 0 naar 100 sprintje in maar 4.1 seconde! Beide hebben uiteindelijk een elektronisch begrensde top van 250 km/h. Beide een ideale basis voor een mooie build!Zoals al eerder vermeld zullen deze twee redelijk omstreden zijn door hun opvallende keus voor een knal-paarse matte wrap maar of je nou voor of tegen bent, je zult moeten toegeven dat de keuze van velgen toch wel erg stijlvol is. De M6 heeft een setje Ferrada FR8 wielen, en de M4 op een setje FR5 wielen van dezelfde fabrikant, om toch maar in de setjes te blijven! In combinatie met een dikke verlaging, staan deze twee krachtpatsers op een setje dikke sloffen, om het plat te verwoorden.

Je kunt wel zeggen dat deze twee een goed voorbeeld zijn van de hedendaagse wereld als het gaat om het aanpassen van je BMW, het moet strak zijn, niet te overdreven maar je wil toch zeker wel opvallen. En zoals bij elke stijl zul je voor en tegenstanders hebben.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte