Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Wanneer je de online BMW configurator gebruikt, kom je er al snel achter dat er maar weinig interessante kleuren beschikbaar zijn voor de BMW M5 . Dit is uitzonderlijk voor een M-auto, omdat de M-divisie altijd een selectie kleuren aanbiedt.

Echter biedt deze BMW maar een aantal kleuren, waarbij de enige interessante kleuren zonder een individuele kleur te krijgen Marina Bay Blue en Snapper Rocks Blue zijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat BMW wat meer kleuren voor de BMW M5 moet bieden. En deze foto’s bewijzen ons gelijk.

Buiten het BMW M’s hoofdkantoor in Duitsland, hebben deze BMW M5’s een aantal spannende kleuren. Waarvan een bekende die we eerder hebben gezien maar nu niet meer beschikbaar is. De laatste is de Frozen Red BMW M5, een kleur die alleen beschikbaar was op de “First Edition” M5’s. Iets waarvan we vinden dat BMW het had moeten blijven aanbieden, want het ziet er fantastisch uit! Onder deze kleurrijke M5’s bevond zich ook Frozen Dark Grey en het ziet er beter uit dan alle andere grijzen die BMW standaard aanbiedt.

788

Interessanter zijn de andere kleuren die op deze foto’s te zien zijn.  Ondanks dat British Racing Green niet mijn persoonlijke voorkeur heeft is het veel interessanter dan alleen standaard zwart of grijs. Mijn persoonlijke favoriet van al deze is Java Green omdat het een duidelijk en opvallende kleur is dat mij er van overtuigd dat je het plaatje van de straat bent.

 Naamloos

66666

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte