Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ben jij een echte BMW liefhebber, houd je van sleutelen en ben je op zoek naar een uitdagende baan, waar je veel kennis kan opdoen? Automaan is op zoek naar een 1e autotechnicus!


Vacature BMW specialist: 1e Autotechnicus

Werk jij graag met de nieuwste techniek en zou jij je graag persoonlijk ontwikkelen in een functie bij een BMW specialist? In de functie van 1e autotechnicus werk je zelfstandig wanneer het aankomt op onderhoud, reparatie en het stellen van de juiste diagnoses. De nodige kennis op het gebied van autotechniek is hierbij uiteraard van belang. Daarnaast biedt Automaan de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen, door het behalen van licenties en het volgen van cursussen.

Dus ben jij in het bezit van een diploma Eerste Autotechnicus (niveau 3) of Diagnosetechnicus (niveau 4) en zou jij graag meer kennis opdoen in het vakgebied? Dan is Automaan wellicht op zoek naar jou!

De volledige vacature is te vinden via de volgende link: Vacature: 1e Autotechnicus – Automaan
Ben jij er na het lezen van de vacature van overtuigd dat jij diegene bent die binnen het team past? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar peter.maan@automaan.nl 

BMW specialist Automaan - het bedrijf

Automaan is dé BMW en MINI specialist in de regio Den Haag, Rotterdam en Delft. Dit gedreven autobedrijf beschikt over een moderne werkplaats met een diagnose afdeling, waar alle benodigde (originele) apparatuur en speciaal gereedschap aanwezig is. Het enthousiaste team van vakmensen zet zich iedere dag in om de hoogste kwaliteit en beste persoonlijke service te leveren aan hun klanten. Klantvriendelijkheid staat dan ook voorop bij Automaan.

Algemene contactgegevens
Automaan
T.a.v.: Peter Maan
Boezemweg 7
2641 KG Pijnacker
015-361 07 38
www.automaan.nl 

Vacature Automaan BMW specialist 2

Vacature Automaan BMW specialist

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte