Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Rijd jij graag in een unieke BMW? Met net dat beetje meer? Bij Hamann Motorsport geloven ze in unieke details en zien ze graag BMW’s die zich onderscheiden van de ‘standaard’ BMW op de openbare weg. En dat is terug te zien in de projecten die dit Duitse bedrijf aflevert.


Ook meer vermogen voor de BMW G31 5 Serie

Het motto van Hamann Motorsport: “more is more”. En dat is te merken. Om dichtbij hun motto te blijven, hebben ze dan ook maar gelijk het vermogen van deze BMW G31 aangepakt. Na de upgrade heeft dit model maar liefst 395 pk onder de kap liggen, met een koppel van 530 Nm. Dit vraagt natuurlijk ook om de nodige aanpassingen aan het onderstel. Om dit te realiseren heeft Hamann Motorsport voor andere sportveren gekozen, waarmee de auto gelijk 30mm dichter bij de grond komt te liggen.

Hamann Motorsport upgrades voor de BMW 5 Serie

Onderstaand dan natuurlijk nog een aantal foto’s van dit zwarte monster uit Laupheim. Maar niet voordat we een lijstje van alle aanpassingen hebben gepresenteerd. Want naast het aangepaste vermogen, wil het oog uiteraard ook wat, waardoor aanpassingen aan het exterieur niet kunnen ontbreken. Zo is er een agressief ogende spoiler set aan deze BMW toegevoegd, waardoor er een nog ‘sportievere’ look ontstaat.

Hamann BMW 5 Serie

Een goede set velgen kan dan uiteraard niet meer ontbreken, vandaar dat ze hebben gekozen voor de 21 inch lichtmetalen velgen set die de luistert naar de type aanduiding: “Anniversary Evo Black Line”.

Hamann Motorsport velgen

Een aangepast uitlaatlijn met vier einddempers is daarnaast nog gemonteerd, om de sportieve motor te laten horen en de looks van de achterkant helemaal af maakt.

Hamann BMW G31 uitlaat 1

En tot slot de ‘meest’ exclusieve aanpassing van binnen: echte aluminium Hamann Motorsport pedalen.

Hamann BMW G31 pedaal

Ben jij op zoek naar een Hamann upgrade voor jouw BMW? Bezoek dan de website van Hamann Motorsport Nederland voor meer informatie. 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte