Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW E30 Guerrilla exhausts

Je hebt een sportieve BMW, hij rijdt fantastisch, maar toch mis je nog dat beetje emotie tijdens het rijden. Wat kun je doen? Bij Guerrilla Exhaust weten ze precies wat de sportieve BMW-rijder nodig heeft!

Emotie is een belangrijk aspect van het rijden in je BMW. Het is niet voor niks dat de slogan van BMW ‘Freude am Fahren’ is. Voor de minder Duits sprekenden onder ons: rijden brengt je plezier. En wat kan die emotie nu vergroten of verbeteren? Juist! Een prachtige uitlaat die de klanken van je motor als een symfonie de uitlaat door laat spelen waarbij je al je cilinders hoort zingen!

En dat is het punt waar een bedrijf als Guerrilla Exhaust om de hoek komt kijken. Zij hebben voor elke BMW een passende oplossing om het geluid van de motor tot zijn recht te laten komen. En daarbij worden de prestaties ook zeker niet vergeten! Of je nu enkel een sportieve demper wilt, of een compleet uitlaatsysteem op maat van voor tot achter, Guerrilla heeft de kennis, kunde en materialen in huis om elke wens te vervullen.

Guerrilla exhausts BMW e91 op Bimmerfest

De Guerrilla Bypass, Een indrukwekkende uitlaatklep voor je BMW

Misschien zegt het je niet meteen iets, Bypass? Is dat niet een medische ingreep? Jazeker, maar ook een 'medische' ingreep die je BMW van brave stille burgerbak kan laten veranderen in een schreeuwend monster uit de hel door slechts één druk op de knop van de draadloze afstandsbediening! Dat vinden wij echt nou een gave optie! Kortom, de Bypass is een klepsysteem op z’n Guerrilla’s. Deze geheel van RVS gemaakte module bevat een door een elektromotor aangedreven klep, die in gesloten ‘Stealth mode’ de uitlaatgassen gewoon via de standaard route laat wegstromen. Maar staat de klep in ‘Guerrilla mode’ dan bypassen de uitlaatgassen (en vooral het geluid) de einddemper. Hierdoor creëer je regelrecht het ongenuanceerde gebrul dat door de motor wordt geproduceerd. Het beest is los! De Bypass wordt vakkundig door Guerrilla Exhaust op de ideale plek tussen je uitlaat gezet, met gebruik van uitsluitend kwaliteits-materiaal. En er is nog veel meer mogelijk, afhankelijk van wat de klant wil.


Al met Al is Guerrilla exhaust dus zeker een bedrijf dat de moeite waard is om te onthouden als je in de markt bent voor een verbetering of aanpassing aan het uitlaatsysteem van je BMW! Vele BMW-liefhebbers gingen je al voor, en ook op events als Bimmerfest Europe is Guerrilla altijd aanwezig met mooie demo wagens! 

We vroegen Brian van BimmerFest wat hij van zijn bypass vindt:
''Ik rijd in de BimmerFest E30 die aangedreven wordt door een M50B25 (bekend van de E36, een 2,5 liter 6-lijn motor) met turbo. Een lekkere motor met veel vermogen, maar die vaak ook te luid was. Na het volledig vervangen van de uitlaatlijn door een systeem van Guerrilla Exhaust werd het geluid zeer beschaafd en een stuk draaglijker, ik zou het zelfs te stil noemen, maar 't is o zo fijn op lange afstanden. Als ik in de stemming ben om flink door te rijden met een bijpassend geluid, dan gaat de klep open en klinkt het zoals je zou verwachten van een auto met ruim 400 pk. Een wijs man (Sebastian, eigenaar van Guerrilla Exhaust) vertelde mij dat je pas weet wat je mist, als je éénmaal een bypass hebt gehad. Na een 'gezonde' bypass weet ik nu dat ik ook mijn daily het liefst naar Guerrilla zou brengen voor een sound aanpassing. Het is echt kwaliteitswerk!''

BMW E30 Bimmerfest door Guerrilla Exhausts

Benieuwd geworden naar 'the sound of power'? Neem dan zeker een kijkje op de website van Guerrilla Exhaust.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte