Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vraag iedere willekeurige autoliefhebber naar een M3 en ze weten gelijk waar je het over hebt. Zelfs niet-autoliefhebbers weten het vaker wel dan niet. De ultieme 3 Serie. En nu kun je de allereerste ultieme M3 "op bestelling" krijgen!

Voor velen is de E30 de ultieme M3. Ik snap het wel, dit is immers waar het allemaal begon. Persoonlijk ben ik meer fan van de E36 en E46 M3, maar ik kan een nette E30 M3 ook absoluut waarderen. Het is echter geen geheim dat de prijzen van de oer-M3 bizar gestegen zijn de laatste jaren. Prijzen van over de honderdduizend euro's zijn niet zeldzaam voor de echte pareltjes. De E30 M3 is namelijk erg zeldzaam geworden, daarom worden de meeste exemplaren gelukkig/helaas veilig opgeborgen in een garage.

Maar niet getreurd, Aalberts Cars uit Oldenzaal levert sindskort de mogelijkheid om op bestelling een E30 M3 te krijgen. Weliswaar een replica, maar op het eerste gezicht een erg goed gelukte. Uiteraard is het, net als in de tijd dat men nog een nieuwe E30 kon bestellen, mogelijk om de auto geheel naar eigen wens samen te stellen. Exterieur- en interieurkleur, type onderstel en differentieel, met zelfs een mogelijkheid om te kiezen welk motorblok je voorin wilt hebben. Een M50, een V8, zelfs de S54 uit de E46 M3 behoort tot de mogelijkheden. Neem daarbij wel een bedrag ergens tussen de €13.000.- en €20.000.- mee, maar dit is een stuk beter te behappen dan meer dan een ton. En, je kunt echt jouw E30 M3 krijgen. Wat zeggen jullie? Een vuurrode met beige leer? Of een donkerblauwe met wit leer? Wellicht gewoon zwart op zwart of ga je voor knalpaars? Niets is te gek, en te gek is het zeker!

E30 kitcar 2

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte