Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Ben jij ooit naar Techno Classica in Essen geweest? Op Techno Classica draait het voornamelijk zoals de naam al zegt over klassiekers. Met maar liefst een oppervlakte van 120.000 m, meer dan 1250 standhouders en 41 verschillende nationaliteiten, is Techno Classica dan ook één van de grootste Autobeurzen in Duitsland.

Techno Classica Essen

Dit jaar viert Techno Classica op 21 tot 25 maart 2018 de 30ste editie. Tijdens deze Editie zullen er 32 verschillende modellen en 4 motoren tentoon gesteld worden. Ook wordt het 40 jarige bestaan van de BMW M1 uitgelicht. Iedereen die geïnteresseerd is in het BMW  M1 model, kan dit model tijdens de Techno Classica in hal 14 bezichtigen.

BMW M1

De BMW M1 is een auto die vanaf 1970 tot 1981 geproduceerd werd door BMW. Het is dusverre de enige BMW met een middenmoter en een M88/13.5 L6 cilinder. Wist je dat de BMW M1 een kracht van 277pk heeft en een topsnelheid van meer dan 260 km/h? Hierom is de BMW M1 benoemd tot één van de snelste Duitse sport auto’s. De partners van het M1-project waren onder andere Lamborghini en T.I.R. Het design van de BMW M1 is ontworpen door de Italiaanse designer Giorgio Giugiaro.Ben jij ook benieuwd naar wat het Techno Classica te bieden heeft? Bezoek dan de Techno Classica op 21 tot 25 maart 2018 in Essen. Voor meer informatie klik dan hier: 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte