Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Zoals je bij ons al hebt kunnen lezen is nog maar onlangs de BMW X2 verschenen, en terwijl hij nog maar net de Nederlandse BMW dealers binnendruppelt zijn ze in Duitsland alweer druk aan de gang gegaan met dit jonge exemplaar van de BMW stallen. De strijd is ditmaal gewonnen door Maxklusiv Carworks uit het Duitse plaatsje Buchen.


Maxklusiv Carworks

Voor de tuners en andere aftermarket bedrijven is het vaak een strijd om als eerste een demo in de showroom te zetten vanaf het moment dat BMW met een nieuw type komt. Het staat natuurlijk garant voor een flinke boost in je bekendheid aangezien je creatie massaal bekeken en gedeeld zal worden door de liefhebbers en geïnteresseerden. En het feit dat je eventjes de eerste en enige leverancier bent met daadwerkelijke voorbeelden van onderdelen zal ook zeker ervoor zorgen dat je als bedrijf zijnde wat extra klandizie trekt.

AANGEPAST6


De nog meer bijzondere X2 

Oké even genoeg over die standaard BMW X2. Want als je die toch nog te saai vind, of gewoon in de markt bent voor wat aanpassingen aan jouw X2 dan is dit zeker een voorbeeld waar je op zat te wachten! Laten we beginnen met het meest opvallende van de wagen, de kleur, waarmee hij toch al zeker opvalt. Het betreft een wrap in de kleur black chrome, waardoor hij toch behoorlijk staat te ‘shinen’. Een andere aanpassing die je wellicht al opgemerkt had was dat deze X2 toch wel een tikkeltje lager ligt dan hij origineel van de fabrieksband af kwam rollen. Dat klopt ook zeker want deze X2 is door Maxklusive Carworks voorzien van een Airride set van G-ride. Wat net zoals deze X2 ook een wereldpremière is gezien het set van G-ride, met zijn 4 kanaal aansturing, speciaal voor de auto ontworpen is. Dit houd dus in dat met een druk op de knop, de auto tot de laatste milimeter dichterbij de straat gebracht kan worden. Het setje velgen maakt het geheel af. Met maarliefst 21 inch velgen van MB Design kun je toch wel van serieuze sloffen spreken! De zwarte afwerking van deze velgen passen ook erg goed bij de kleur van de wrap!

Al met al is het geheel wel indrukwekkend te noemen, het is een opvallende wagen, met een opvallend uiterlijk maar wellicht is hij juist met deze aanpassingen wel nog zo ingetogen dat hij er mee door kan. Wij keuren hem goed! Ook zijn wij erg benieuwd naar het antwoord van de andere tuners op deze creatie van Maxklusiv Carworks!

AANGEPAST4


AANGEPAST2


AANGEPAST1

Foto’s van J. Otto fotografie

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte