Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Fel blauwe velgen onder je Alpine white BMW M3, het klinkt misschien een beetje onvoorstelbaar. Het zal ook zeker niet ieder zijn stijl zijn, maar als je de Alpine white BMW M3 eenmaal ziet met de blauwe velgen, zie je dat de combinatie gewoon uitstekend staat!

 

Velos Designwerks D7 Velgen

De wielen zijn ontworpen met dank aan Velos Designwerks. Dit bedrijf is gevestigd in Florida en ontwerp opvallende op maat gemaakte wielen voor ieder BMW model. De Velos D7 wielen zijn één van de opvallendste ontwerpen binnen het bedrijf. De wielen zien er niet alleen gaaf uit, maar maken bijvoorbeeld een witte BMW ook iets kleurrijker. De D7-wielen zijn voorzien van gewicht reducerende maatregelen waaronder een onder snijding achter de spaken, waardoor het ontwerp tegelijkertijd lichter en aantrekkelijk is.

Alpine white 3

Alphine White

Alphine White 2

Alphine White Bmw

Aan de voorkant hebben de wielen een breedte van 20 x10J en 20 x 11J aan de achterkant. De velgen zijn afgewerkt met een Peeka Blue Gloss Clear waardoor (de naam zegt het al) de velgen opvallend glimmen. Voor de rest hebben de ontwerpers de auto hetzelfde gelaten zodat de stoerheid van de BMW M3 niet wordt verwaarloosd.   Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte