Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Everytime ETA 02

Wij bij BimmerPortal zijn groot fan van dakloze BMW's. Of het nou een Z4 is, of een dikke 650i, rijden in de open lucht voegt een extra dimensie toe. Voor diegene die écht iets exclusiefs wilt is hier de ETA 02 cabriolet, gebaseerd op de vorige 1 Serie cabrio.

De ETA 02 is een zeer exclusieve cabriolet van Everytimer Automobile. Zoals de naam al zegt is het exterieur gebaseerd op de BMW 02. De koplampen, de "haaienneus", de knipperlichten en de kont hebben allemaal behoorlijk wat weg van de één van de eerste BMW's, de 02. Onderhuids is het echter een BMW 1 Serie cabriolet, dus aan moderne techniek mis je niets. Zo is de wagen uitgerust met Bi-Xenon, LED achterlichten, keyless entry, climate control, stoelverwarming en een elektrische kap. Qua comfort kom je niets tekort dus, en kan je eigenlijk met de frissere maar mooie dagen in Nederland ook gerust dakloos rondrijden.

02 2


Een klassiek uiterlijk met een modern interieur

Het interieur lijkt rechtstreeks uit de 1 Serie cabrio te komen, waar ETA een persoonlijk sausje overheen heeft gegoten. Zo hebben de stoelen een andere bekleding en is het interieur voorzien van ETA logo's. Ook is de wagen uitgerust met een fijn dik sportstuur en is de middenconsole voorzien van moderne climate control en een moderne radio of iDrive. Het comfort wordt verder uitgebreid door de elektrische softtop, welke direct van de 1-serie cabrio komt.

02 5


Maar ook moderne techniek

Qua motorisering zijn er geen details bekend, maar gezien het formaat remschijven en de dubbele uitlaatpijp aan de achterkant vermoeden wij dat het motorblok uit de 125i of 135i komt. Dit maakt de wagen natuurlijk helemaal af. Met minimaal 218pk uit een 3 liter zes-in-lijn heb je niet alleen de looks, maar ook de performance van een moderne kleine sportwagen. 

02 3


Cabrio's zijn bedoeld om open te rijden, dat is logisch, maar de ETA 02 cabrio mag er met gesloten dak ook absoluut wezen. Dit geldt niet voor iedere cabriolet, maar met de ETA 02 hoef je je nergens voor te schamen als het minder mooi weer is. Echter vraag ik me wel af of de ETA 02 ooit slecht weer zou zien. Verder staat de wagen op de tijdloze en zeer fraaie Styling 32 velgen van BMW. Het eindproduct is een zeer fraaie en vooral exclusieve cabriolet!

02 4


Qua prijzen is niets bekend, maar gezien haar exclusieve uiterlijk, gecombineerd met moderne (en waarschijnlijk snelle) motoren en een eindeloos uitgebreid individualiseringsprogramma zal deze wagen niet goedkoop zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar Everytimer.de. Mocht jij eigenaar worden van een ETA 02 cabrio, dan zullen we speciaal voor jou een apart ere-plaatsje aanmaken op ons forum!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte